skinny love

Får prøve å blogge litt sånn her og der når jeg har tid, slik at jeg har noe å se tilbake på selv.

Syns nemlig det er litt artig å se tilbake på alle bildene, tekstene jeg har skrivd og "alt jeg har gjort". Gjør jo ikke så veldig mye, heha. Går på skole, jobber, dusjer en gang iblant, prøver å spise litt imellom og sover. Får også med meg noen glimt av tv'n iblant! Nå har jo paradise begynt igjen, og selvom jeg kun sitter og blir flau og irritert over det som skjer der, må jeg likevel følge med for å være med i samtalene som går rundt om dagen. 


Prøver å få meg litt søvn når jeg først får muligheten!

Ellers går det veldig bra om dagen! Jeg kommer meg på skolen, og jeg klarer meg ganske bra på jobben! Jeg sover jo aldri hjemme lenger etter at jeg fikk meg jobb, for ellerså får jeg ingen tid med vennene mine, så da blir det heller å sove litt her og der. Humøret holder seg på over middels hver dag, og jeg kan ikke huske sist jeg var syk! Wohoo.


Begynner å bli ganske klar for russetida nå!

Out

2 kommentarer

Trine

22.03.2013 kl.02:11

Kjempe flott blogg! Har du lyst å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en ferie til Paris for to personer? :D Klikk på lenken min å delta nå <3 !!!

Stine

08.09.2013 kl.21:38

Hei på deg! Drit interessant blogg! Jeg blir så veldig inspirert av blogggn din, får nesten lyst til å blogge selv. :-D Men du! Jeg har funnet en ny spenndne konk jeg håper du vil være med på!

Skriv en ny kommentar

hits