Russetiden

Den ødela alt.

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan russetiden min var, og hvordan tiden etter den ble.

Jeg ble ikke med på noe bil eller buss, rett og slett fordi jeg ikke hadde råd. Den første uka lå jeg på sofaen hos min daværende samboer, Zandra, med streprokokker og gomla pencilin. 
Jeg prøvde å gå ut fordet, for ville jo ikke at det skulle ødelegge russetiden min! Så jeg fikk med meg samboer'n, som også var russ, og vandret rundt i gatene. Vi ble med på det meste som skjedde, og ble senere kjent med fler som var russ da, og fikk sitte på med andre i bil, resten av russetiden.
Det sier seg selv at man drikker en del, og gir mye faen i alt når man er russ.. Jeg følte meg hvertfall fri når jeg satt på meg de svarte russebuksene. Noe jeg angrer veldig på!
Russetiden ødela veldig mye, og har mange vonde minner etter den. Mobilen min ble knust, jeg ble singel og til slutt hadde jeg ikke noe sted å bo. Vi skulle nemlig flytte fra stedet vi bodde på, og mamma og lillebror skulle bo hos min morfar. Noe jeg ikke syns var veldig interessant. Så derfor bodde jeg hos Zandra en stund, og senere flyttet jeg til sverige! Jeg og Henriette(som jeg har skrevet om tidligere) fikk låne leiligheten av en kompis, som er i Åmotfors. 


Denne tiden savner jeg veldig. Alt var så befriende, og jeg kunne bestemme og gjøre akkurat som jeg ville. Det kan jeg nå også, men det er ikke like gøy, for nå må jeg betale mine egne regninger, handle inn mat selv og ta mer annsvar. 


Hvis jeg kunne spole tilbake tiden og leve om igjen dette kapittelet i livet, ville jeg absolutt gjort det!

Nå skal jeg lage lasagne til familien kommer hjem igjen fra kino, og satser på at resten av kvelden blir veldig koselig, om alt går som det skal!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits